بازار طلا و سکه بعد از ثبات و کاهش قیمت نسبی طی روزهای گذشته دوباره روند صعودی به خود گرفت. سکه طرح جدید با پنج درصد افزایش قیمت نسبت به دیروز ۱۰ میلیون ۶۰۰ هزار تومان معامله شد.
به گزارش سکهنیوز، بر اساس آخرین قیمتی که اتحادیه طلا و جواهر تهران روی سایت خود منتشر کرده هر عدد سکه طرح قدیم با افزایش چهار درصدی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد و هر عدد سکه طرح جدید ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شده که نسبت به قیمت دیروز افزایش پنج درصدی را تجربه کرد.
در این میان قیمت نیم سکه با هم با افزایش شش درصدی و ربع سکه با افزایش پنج درصدی قیمت رو به رو شد و به ترتیب پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و سه میلیون و یکصد هزار تومان تومان خرید و فروش شدند. سکه یک گرمی هم امروز افزایش قیمت چهار درصدی داشت و یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد.
هر مثقال طلا نیز با افزایش سه درصدی چهار میلیون و ۱۸۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار با سه درصد افزایش قیمت ۹۶۴ هزار تومان معامله شد.
هر انس طلا در بازار جهانی نیز نسبت به دیروز با افزایش نسبی ۱.۳ درصدی مواجه و ۱۸۰۲ دلار قیمتگذاری شد.

یادآور میشود، قیمت طلا و سکه منتشر شده، همان نرخی است که در لحظه تنظیم و انتشار خبر روی سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام شده و ممکن است در ساعات بعد تغییر کند.