تحقیقات مایکروسافت نشان می دهد اندونزی به شدت مورد حمله بدافزارها و باج افزارها قرار گرفته است. مطابق آمارهای منتشر شده از تیم تحقیقاتی فیسبوک، اندونزی در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ بالاترین نرخ حملات مرتبط با باج افزارها را در میان کشورهای آسیا و اقیانوسیه به نام خود ثبت کرده است.
این آمارها نشان می دهد حملات مرتبط با سرقت رمزارزها و باج افزارها در اندونزی ۱.۶ تا ۱.۷ بالاتر از میانگین جهانی است.
در سال ۲۰۱۹ حملات مرتبط با بدافزارها در این کشور نرخ ۱۰.۶۸ درصدی را ثبت کرد، در صورتی که هم اکنون این نرخ به بیش از دو برابر یعنی ۳۹ درصد افزایش پیدا کرده است.
حمله بدافزارها و باج افزارها در اندونزی هم اکنون نرخ ۱۴ درصدی را ثبت کرده است. این رقم نشان می دهد حملات مرتبط با باج افزارها در اندونزی بیش از ۲.۸ برابر متوسط جهانی است.
حملات مرتبط با سرقت رمزارزها با ۱۰ درصد در جایگاه سوم حملات سایبری در کشور اندونزی قرار دارد که دو برابر بالاتر از میانگین منطقه ای و جهانی است.
به نظر می رسد عدم آگاهی شهروندان نسبت به موازین امنیت سایبری باعث شده است سرمایه کلانی در بازار رمزارزها به سرقت برود.

حملات سایبری مرتبط با کووید ۱۹ افزایش چشمگیری داشته است
شرکت مایکروسافت ضمن ابراز نگرانی نسبت به افزایش چشمگیر حملات مرتبط با کووید ۱۹ اعلام کرد.
طی مدت همه گیری جهانی ویروس کرونا، در کشورهایی که بیشترین تلفات و آمار مبتلا به بیماری را گزارش کرده اند، ما شاهد رشد حمله بدافزارها و باج افزارها و سرقت دارایی های دیجیتال به خصوص رمزارزها بوده ایم.
در این مدت هکرها با استفاده از ترفندهای امنیتی در نهاد هایی نظیر سازمان بهداشت جهانی، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری و وزارت بهداشت آمریکا نفوذ کرده اند.
اخیراً برخی از گزارش های منطقه ای نشان می دهد سنگاپور در سه ماه نخست سال جاری بیشترین آمار مرتبط با حملات سایبری را ثبت کرده است.