یکشنبه 4 آذر 1403

به چالش کشیدن استانداردهای دوگانه: گامی به سوی حمایت از حقوق بشر و حمایت از کودکان

مقدمه:

در شبکه پیچیده ژئوپلیتیک و روابط بین‌الملل، ماهیت حقوق بشر و قداست زندگی انسان در اولویت قرار دارد. از این رو، توجه به تفاوت‌ها در واکنش‌های جهانی به تراژدی‌هایی مانند تلفات در اوکراین به دلیل مداخله نظامی روسیه و تشدید تنش اخیر در نوار غزه امری ضروری است.

 

نگاهی دقیق تر به تراژدی ها:

بحران اوکراین: از زمان مداخله نظامی روسیه در فوریه 2022، گزارش های منتشر شده در اوکراین حاکی از تلفات بالا است که در میان آن ها بیش از 500 کودک به طور غم انگیزی جان خود را از دست داده اند. این کودکان بیانگر واقعیت تلخ بی گناهی در کشمکش های ژئوپلیتیکی هستند.

بحران غزه: به نقل از وزارت بهداشت فلسطین در غزه، در یک دوره کوتاه، بمباران‌های نیروهای اسرائیلی در نوار غزه منجر به کشته شدن بیش از 3793 نفر شده است. تعداد تاسف باری از این تلفات، بیش از 1500 نفر، کودکان بودند. کودکانی که هرگز قادر نخواهند بود تا آینده خود را شکل دهند.

 

حمایت از حقوق بشر و حمایت از کودکان:

محکوم کردن اعمال تروریستی: من به صراحت اقدامات تروریستی را محکوم می کنم، چه توسط دولت ها و چه توسط گروه های افراطی انجام شود. خشونت، به ویژه علیه غیرنظامیان و کودکان، هرگز قابل توجیه نیست.

شفافیت و عدالت: نیاز به جهانی شفاف تر و عادلانه تر که در آن حقوق در سطح جهانی رعایت شود، هرگز تا این حد محسوس نبوده است. استانداردهای دوگانه ای که در واکنش های بین المللی قابل مشاهده است، وجدان جمعی ما را به درد می آورد.

مقابله با قدرت طلبی: هیچ ملت، گروه یا فردی نباید بلند پروازی قدرت طلبی داشته باشد و بر این اساس عمل کند. این طرز فکر ریشه بسیاری از بی عدالتی های جهانی است.

گام های عملی برای دولت ها و افراد:

مسئول دانستن افراد و گروه ها: همه کشورها و شهروندان باید از موضعی ثابت در برابر نقض حقوق بشر دفاع کنند. به این صورت که باید افراد و گروه ها را در قبال زیر پا گذاشتن حقوق بشر و همچنین حقوق کودکان مسئول دانست.

حمایت از تلاش های امدادی: سازمان های امدادی در مناطق درگیری اغلب آخرین امید برای غیرنظامیان آسیب دیده هستند. تلاش آنها، به ویژه در حمایت از کودکان، سزاوار حمایت بی دریغ ما است.

حمایت و افزایش آگاهی: قدرت صدای جمعی که از طریق پلتفرم هایی مانند رسانه های اجتماعی یا اعتراضات مسالمت آمیز هدایت می شود، می تواند توجه جهانی را به این مسائل مهم انسانی جلب کنند.

نتیجه:

راه رسیدن به جهانی که در آن حقوق بشر مورد احترام قرار می گیرد، در اقدام جمعی و کنار گذاشتن استانداردهای دوگانه نهفته است. ما باید به صورت خستگی ناپذیر برای ایجاد یک چشم انداز جهانی که برای زندگی انسان ارزش قائل است و حقوق بشر و به خصوص کودکان را بدون تعصب تضمین می کند، تلاش کنیم.

 

نویسنده: پویان قمری، اقتصاددان و نظریه پرداز اقتصادی

LinkedIn icon for email signatures - free download 20x20pxLinkedIn

Instagram icon for email signatures - free download 20x20px

Instagram

Twitter icon for email signatures - free download 20x20pxTwitter

YouTube icon for email signatures - free download 20x20px

YouTube

بیشتر بخوانید

کد هستی: آیا در ماتریکس زندگی می‌کنیم یا نقشه‌ای عظیم؟

نوشته پویان قمری، تحلیل‌گر دنیای مدرن در عصر مدرن، جمله معروف نیچه "خدا مرده است" همچنان طنین‌انداز است، اما معنای آن به شکلی اساسی تغییر...

آغوش به سکوت: قدرت درونی را در خلوت و تنهایی بیابیم

نویسنده: دکتر پویان قمری (Dr. Pooyan Ghamari)   قدرت پنهان در سکوت در جامعه امروز، به‌ویژه در دنیای مدرن و شهرنشین، ارزش‌ها بر اساس شلوغی، سرعت و...

سوداد، مصپه، نیهیلیسم و آبجکتیویسم: کاوشی در عمق دلتنگی، فقدان، و معنای خودساخته

نویسنده: دکتر پویان قمری در میان تمامی احساسات انسانی، شاید هیچ تجربه‌ای به اندازه دلتنگی و فقدان، همگانی و پارادوکسیکال نباشد. این حالات ذهنی، اغلب...

رها کردن زنجیرهای پنهان: کشف قدرت در تسلیم

نویسنده: دکتر پویان قمری قدرت آرام رها کردن هر یک از ما زنجیرهای نامرئی را با خود حمل می‌کنیم. زنجیرهایی که از انتظارات، فشارها و خواسته‌ها...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

مطالب مرتبط

کد هستی: آیا در ماتریکس زندگی می‌کنیم یا نقشه‌ای عظیم؟

نوشته پویان قمری، تحلیل‌گر دنیای مدرن در عصر مدرن، جمله معروف نیچه "خدا مرده است" همچنان طنین‌انداز است، اما معنای آن به شکلی اساسی تغییر...

مطالب داغ هفته