پس از نگرانی های به وجود آمده اخیر درباره صنعت ارز های دیجیتال در کشور، مصاحبه اخیر مدیر عامل توانیر می تواند برای جامعه ارز دیجیتال کشور امید بخش باشد.
به گزارش سکه نیوز به نقل از ایرنا، محمدحسن متولی زاده روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: صنعت برق از فعالیت قانونی استخراج کنندگان ارز دیجیتال پشتیبانی و حمایت میکند. وی همچنین افزود که استخراج رمز ارز بر پایه مصرف انرژی انجام می شود.
ارز دیجیتال چیست ؟ تفاوت ارز دیجیتال با رمز ارز و ارز مجازی
وی ادامه داد: بر این اساس و با هدف ساماندهی و مدیریت این فعالیت، دولت مصوبه ای را ابلاغ کرده که بر اساس آن، فعالیت استخراج رمز ارز را ساختارمند کرده است.
مدیرعامل توانیر خاطرنشان ساخت: صنعت برق نیز طبق مصوبه دولت از فعالیت قانونی استخراج کنندگان ارز مجازی پشتیبانی و حمایت می کند.
متولی زاده گفت: تعداد زیادی از استخراج کنندگان ارز مجازی قانونی مراجعه کرده و ما نیز با تامین برق و سایر تسهیلات به آنان کمک داده ایم.
وی ادامه داد: تعدادی نیز حاضر به همکاری نشده اند که با آنان برخوردهای قانونی صورت گرفته و خواهد گرفت، البته توصیه ما این است که نسبت به اخذ مجوزهای قانونی اقدام کنند تا هم خود آسیب نبیند و هم خسارتی متوجه صنعت برق نسازند.
تلاش برای نوسازی شبکههای فرسوده
مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران به پیشنهادهای خوبی که در بودجه برای صنعت برق اندیشیده شده اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: بودجه امسال ظرفیت های خوبی برای صنعت برق به همراه دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن بودجه امکان قرار گرفتن منابع این صنعت در اختیار خود صنعت را فراهم آورده است.
متولی زاده افزود: تلاش می شود با کمک ظرفیت های اندیشیده شده در بودجه فعالیت برای بازسازی و نوسازی شبکه های فرسوده برق به خصوص در نقاط کم برخوردار سرعت گیرد.
مدیرعامل توانیر از انجام تمهیدات لازم برای تامین سوخت مورد نیاز نیروگاهها خبر داد و گفت: هرساله سوخت مایع برای نیروگاه ها تامین شده و پیش بینی های لازم نیز صورت می گیرد.
به گزارش ایرنا، به فرایند استخراج ارزهای دیجیتال، صنعت «ماینینگ» و به مراکز تولید این ارزها، مزرعه یا «فارم» گفته میشود. در صنعت ماینینگ، نفت و گاز به انرژی برق و در نهایت به محصول ارز دیجیتال تبدیل میشود که به عنوان یک پول مجازی میتوان برای مبادلات مالی از آن استفاده کرد.
موضوع ماینینگ (استخراج ارزهای مجازی) که موضوعی ناشناخته در کشور به شمار میرود، در روزهای اخیر به دلیل نگرانی از افزایش مصرف برق و احتمال کمبود این حامل انرژی مورد توجه قرار گرفته است.
مصرف بالای برق توسط دستگاههای استخراج ارزهای دیجیتال و مجازی، همواره تهدیدی برای صنعت برق به شمار میرود. البته گفته می شود این تهدید بیشتر از سمت استخراج کنندگان غیرمجاز ارزهای مجازی است تا کسانی که به صورت مجاز اقدام به این کار می کنند.
کد خبر: 1400010105MGMCMF
مطالب مرتبط:
فعالیت ۱۲ مزرعه استخراج رمزارز در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
مجلس: فیتیله معاملات رمزارز را پایین بکشید تا قوانین مشخص شود