قیمت نفت در روز چهارشنبه در پی چانه زنی ها پس از افت دیروز افزایش یافت، اما با افزایش محدودیت های کرونایی در اروپا و افزایش ذخایر نفت خام ایالات متحده، اشتهای ریسک مهار شد و ترس از عرضه مضاعف افزایش یافت.
به گزارش سکه نیوز به نقل از رویترز، معاملات آتی نفت خام برنت پس از افت 5.9 درصدی و رسیدن به پایین ترین سطح 60.50 دلار در روز گذشته، در ساعت 0108 به وقت گرینویچ با 27 سنت یا 0.4 درصد افزایش به 61.06 دلار در هر بشکه رسید.
معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) با 19 سنت یا 0.3 درصد افزایش به 57.95 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که روز سه شنبه 6.2 درصد از دست داد و به پایین ترین سطح 57.32 دلار رسیده بود.
هر دو قرارداد در روز سه شنبه به پایین ترین سطح خود از اوایل فوریه رسیدند و اکنون بیش از 14 درصد از بالاترین سطح خود در اوایل ماه گذشته افت کرده اند.
کازوهیکو سایتو، تحلیلگر ارشد کالاها در شرکت فوجیتومی، گفت: «سرمایه گذاران پس از فروش شدید روز سه شنبه موقعیت ها را تنظیم کردند.»
وی گفت: «اما به دلیل افزایش نگرانی ها در مورد بهبود تقاضا در پی محدودیت های جدید کرونایی در اروپا، احساس بازار همچنان نزولی باقی مانده است.»
آلمان، بزرگترین مصرف کننده نفت اروپا، محدودیت های خود را تا 18 آوریل تمدید کرد و آنگلا مرکل، صدراعظم، از شهروندان خواست تا به مدت پنج روز در تعطیلات عید پاک در خانه بمانند.
نگرانی در مورد سرعت بهبودی از بیماری کرونا ویروس پس از آن افزایش یافت که یک آژانس بهداشتی در ایالات متحده گفت واکسن آسترازنکا ممکن است اطلاعات منسوخ را در داده های خود داشته باشد.
بر خلاف انتظارات مربوط به نظر سنجی رویترز مبنی بر کاهش 300 هزار بشکه ای، بر اساس اطلاعات گروه صنعتی موسسه نفتی آمریکا، ذخایر خام ایالات متحده در هفته منتهی به 19 مارس، 2.9 میلیون بشکه افزایش داشته است.
اما ذخایر بنزین در مقایسه با انتظارات برای تولید 1.2 میلیون بشکه، 3.7 میلیون بشکه کاهش یافت.
تحریم های تلافی جویانه حقوق بشری بر علیه چین که توسط ایالات متحده، اروپا و انگلیس، اعمال شده است، نیز بر نگرانی های بازار افزود.
کد خبر: 1400010404MGMMMF
مطالب مرتبط:
ورود غول نفتی روسیه به حوزه استخراج رمزارز
شرکت نفتی روسیه مزرعه استخراج بیتکوین ایجاد کرد
شرکت نفتی شل روی استارتاپ مبتنی بر بلاک چین سرمایه گذاری کرد
استفاده شرکت نفتی بزرگ روسیه از بلاک چین برای سوخت گیری هواپیما