یکشنبه 28 اردیبهشت 1404

مین‌نت TRON با هدف تقویت امنیت شبکه به روزرسانی می‌شود

مین‌نت (mainnet) پلتفرم مبتنی بر بلاک چین TRON، که ادیسه (Odyssey) نامیده می‌شود، به زودی به نسخه 3.6 ارتقا داده خواهد شد. این خبر دیروز در وبلاگ بنیاد TRON منتشر شد.

شبکه TRON قصد دارد به پلتفرمی برای ایجاد اپلیکیشن‌های توزیع شده (DApps) در حوزه سرگرمی تبدیل شود. طبق اخبار بلاک چین منتشر شده، توسعه‌دهندگان می‌توانند روی پروتکل TRON و همچنین ماشین مجازی آن، اقدام به ساخت اپلیکیشن‌های توزیع شده کنند.

کلیک کنید و جدیدترین اخبار بلاک چین را بخوانید

نسخه 3.6 اودیسه، که به زودی قابل استفاده خواهد بود، امکانات جدیدی خواهد داشت که طراحی اپلیکیشن‌های توزیع شده را راحت‌تر می‌کنند و امنیت شبکه در برابر اقدام‌های کاربران بد (bad actors) را بالا خواهند برد. طبق گزارش منتشر شده، هدف‌های این نسخه ارتقا یافته به این شرح هستند:

«پیاده‌سازی سرور رویدادهای درونی (built-in event server) سبک‌وزن‌تر، راحت‌تر شدن کار توسعه‌دهنده‌ها در زمینه شخصی‌سازی event service و ارتقا دادن راه‌کارهای بررسی داده برای جلوگیری از فعالیت افراد بدنیت روی شبکه»

همچنین، در این به روز رسانی، بهبودهایی در دیگر حوزه‌های بلاک چین نیز ایجاد شده است که عمده آن‌ها روی امنیت و پایداری شبکه متمرکز هستند.

گفته می‌شود که با بلاک چین TRON می‌تواند ده‌ها هزار تراکنش را در یک ثانیه پردازش کند. طبق آنچه در وب سایت TRON نوشته شده است، این شبکه در حال حاضر حداقل 2000 تراکنش را در ثانیه پردازش می‌کند و تعداد تراکنش‌های اتریوم (25 تراکنش در ثانیه) و بیت کوین (3 الی 6 تراکنش در ثانیه) در مقابل آن بسیار ناچیز هستند.

آنطور که کوین تلگراف قبلاً گزارش کرده است، جاستین سان، مدیر عامل TRON گفته بود که عملکرد در مورد نسخه 3.1 مین‌نت اودیسه نسبت به بیت کوین و اتریوم بسیار بهتر است. او حتی پیش‌بینی کرده بود که این اختلاف سرعت بسیار بیشتر خواهد شد:

«TRON در آینده 200 برابر سریع‌تر از اتریوم خواهد بود و هزینه‌های آن برای کاربرها و توسعه‌دهندگان، 100 برابر کمتر از EOS خواهد بود.»

منبع : cointelegraph

بیشتر بخوانید

انقلاب خاموش هوش مصنوعی در دنیای مالی: تحولی در بانکداری، وام‌دهی، بیمه و مدیریت ثروت

نوشته دکتر پویان قمری – اقتصاددان سوئیسی و بنیانگذار پلتفرم ALand هوش مصنوعی در بانکداری: از پشت باجه‌ها تا شبکه‌های پیش‌بینی هوشمند هوش مصنوعی چهره...

خاورمیانه در آستانه تحول: چشم‌انداز اقتصادی و ژئوپلیتیکی پس از رفع تحریم‌های ایران

نوشته دکتر پویان قمری، اقتصاددان و نظریه پرداز سوئیسی شما می توانید به پادکست این مقاله در اسپاتیفای گوش دهید I. خلاصه اجرایی: نگاهی آینده‌نگرانه به...

سوریه پس از تحریم‌ها: ترسیم مسیری در دل خطر و فرصت

نوشته دکتر پویان قمری، اقتصاددان و نظریه پرداز سوئیسی شما می توانید به پادکست این مقاله در اسپاتیفای گوش دهید  در آستانه تحول ماه مه ۲۰۲۵ نقطه...

ایران ۲۰۳۰ – تحلیلی از یک آینده ممکن: میان ریشه و رویا

نویسنده: دکتر پویان قمری به پادکست این مقاله در اسپاتیفای گوش دهید  جستجوی تعادل در چشم‌انداز ایران ۲۰۳۰ وقتی به آینده ایران در سال ۲۰۳۰ می‌اندیشیم، بی‌اختیار...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

مطالب مرتبط

مقدمه ای بر الگوریتم Paxos: یک الگوریتم اجماع برای سیستم های توزیع شده

Paxos (پاکسوس) خانواده ای از پروتکل ها برای ایجاد اجماع در شبکه ای از پردازنده های غیرقابل اعتماد است. در سیستم های توزیع شده،...

مطالب داغ هفته