جمعه 7 اردیبهشت 1403

فعالیت ۱۲ مزرعه استخراج رمزارز در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

مدیر هماهنگی امور نهادهای مالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: ۱۲ مرکز و مزرعه استخراج ارز دیجیتال در این محدوده ها مجوز فعالیت دریافت کرده اند که می توانند با استفاده از مازاد برق تولید شده به استخراج رمز ارز بپردازند.

به گزارش سکه نیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا، الهام سخایی افزود: ۱۲ واحد ارز دیجیتال در مناطق ویژه اقتصادی پیام، شیراز، بوشهر و رفسنجان و مناطق آزاد ارس، کیش و ماکو در حال فعالیت هستند.


ارز دیجیتال چیست؟ تفاوت ارز دیجیتال با رمزارز و ارز مجازی


وی با بیان اینکه استخراج رمز ارز یک صنعت است، خاطرنشان کرد: این فعالیت بر اساس قوانین وزارت صنعت، معدن و تجارت نیاز به مجوز تاسیس دارد و در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز مقررات مدونی وجود دارد که بر اساس آن مجوز فعالیت صادر می شود.

سخایی با بیان این که در زمان صدور مجوز بین متقاضی داخلی و خارجی تفاوتی وجود ندارد، تاکیدکرد: سرمایه گذاران فارغ از مبدا درخواست، بر اساس مقررات تعیین شده می توانند اقدام به دریافت مجوز فعالیت کنند.

وی با تاکید بر این که قوانین تشویق سرمایه گذاران خارجی برای حضور در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز درخصوص ارز دیجیتال تفاوتی ایجاد نکرده است، خاطرنشان کرد: شایعه مبنی بر صدور مجوز صرفا برای متقاضیان خارجی در این محدوده ها برای استخراج رمز ارز تکذیب می شود.

مدیر هماهنگی امور نهادهای مالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بیان داشت: ارزهای دیجیتال پس از پشت سر گذاشتن مراحل دریافت جواز تاسیس می توانند فعالیت خود را آغاز کنند و بعد از انجام مقدمات راه اندازی می توانند مزرعه تولید خود را به بهره برداری برسانند.

سخایی با بیان اینکه ماینینگ صنعت جدیدی در جهان محسوب می شود، ادامه داد: در برخی کشورها رشد این صنعت پیشرفت بسیاری داشته است و در ایران نیز در مسیری توسعه قرار دارد.

وی با بیان اینکه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال مزیت های بسیاری دارد، گفت: سرمایه گذاران خارجی به دلیل نزدیک بودن این محدوده ها به مرز به راحتی می توانند فعالیت خود را آغاز کنند، از سوی دیگر مناطق آزاد برای سهولت در تولید و تجارت طراحی شده اند که فرآیندهای شروع کسب و کار در آنها نسبت به سرزمین اصلی آسان تر است و به همین دلیل مورد توجه بیشتری برای فعالان ارزهای دیجیتال قرار می گیرند.

این مسوول با تاکید بر اینکه نیاز سرمایه گذاران در حوزه ماینینگ بهره مندی از برق است، تاکید کرد: در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به خصوص جزایری مانند کیش و قشم مازاد برق تولید شده قابل انتقال به سرزمین اصلی یا مورد استفاده برای تجارت نیست، به همین دلیل می توان از آن به منظور بهره برداری از مزرعه تولید ارز دیجیتال استفاده کرد.

به گفته وی، این موضوع که مازاد برق تولید شده که باید در مناطق باقی بماند و مانع خاموشی و قطعی برق می شود، آن را برای سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال جذاب کرده است.

کد خبر: 1399122304HFMMMF

مطالب مرتبط:

جریمه سنگین در انتظار استخراج کنندگان رمز ارز در منازل

استفاده از پی اس 5 برای استخراج اتریوم

بیشتر بخوانید

آشنایی با توکن یو تراست (UTK)

یو تراست (UTK) برای ارائه راهکاری جهت حل مشکلات ایجاد شده در نتیجه استفاده از ارز دیجیتال به عنوان وسیله پرداخت، به ویژه امنیت...

آشنایی با ارز دیجیتال تراست سواپ (SWAP)

تراست سواپ یک پلتفرم توزیع شده، ارز دیجیتال و پروتکل است که نوید یک تحول جدید در امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) را می دهد....

برنامه های بانک مرکزی برای ارزها و رمزارزها در سال ۱۴۰۰

بانک مرکزی اعلام کرد به دلیل این که سال جاری با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نام گذاری شده است، ضرورت دارد تمامی دستگاه‌های اجرایی...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

مطالب مرتبط

دستور معاون قضایی دادستان به برخورد با مراکز غیر مجاز استخراج رمزارز

طبق این گزارش، رضا خشنودی، معاون قضايی دادستان كل كشور در حقوق عامه، پس از خاموشی ها اخیر و مشکلات قطعی برق، طی یک نامه خطاب به دادستان‌های عمومی سراسر كشور، خواهان برخورد قاطع با مراكز غيرمجاز استخراج رمزارز و همكاری با وزارت نيرو در جهت کنترل مصرف برق و جلوگیری از قطعی برق شد.

مطالب داغ هفته