تیموسی لین، رئیس بانک مرکزی کانادا در تازه ترین مصاحبه خود با مطبوعات این کشور اعلام کرد در صورتی که لیبرا (رمزارز رسمی شرکت فیسبوک) توسط رهبران کشورهای بزرگ صنعتی جهان بلوکه شود، بانک های مرکزی باید هرچه سریع تر خود را برای صدور ارز دیجیتال آماده کنند.
لین در ادامه صحبت های خود به رمزارز لیبرا اشاره کرد و گفت ارز دیجیتال شرکت فیسبوک این توانایی را دارد تا در صورت صدور، امکان ایجاد یک سیستم فراگیر پرداخت بین المللی را فراهم کند. لین گفت بانک مرکزی کانادا در مسیر توسعه ارز دیجیتال قدم های حائز اهمیتی برداشته است.
طرح های “مشورت عمومی” نقش بسزایی در سنجش نگرش عموم مردم نسبت به صنعت امور مالی غیر متمرکز دارد
رئیس بانک مرکزی کانادا به نقش افکار عمومی جامعه در ایجاد و توسعه راهکارهای نوین مالی اشاره کرد و گفت بانک های مرکزی و نهادهای ارشد سیاسی باید با ارائه طرح های “مشورت عمومی” نسبت به چگونگی نگرش آحاد جامعه نسبت به سیستم های نوین مالی آگاهی بدست آورند.
پیش از این رئیس بانک مرکزی کانادا طی بیانیه ای اعلام کرده بود صدور ارزهای دیجیتال بانک مرکزی به دلیل رقابت شدید بین صرافی ها و بانک ها و همچنین چگونگی استفاده از ارزهای دیجیتال برای معاملات تجاری، می تواند برای نظام سرمایه داری سنتی خطرات جدی را بوجود آورد.
قوانین نظارتی و قضایی ویژه ای باید در ارتباط با چگونگی فعالیت نهادهای رمزارز تدوین و در مراجع عالی حقوقی کشورهای جهان به تصویب پارلمان ها و مجالس نمایندگان برسد
اخیراً سران 20 کشور بزرگ صنعتی جهان طی انتشار یک بیانیه مشترک با صدور جهانی رمزارزهای پایدار مانند لیبرا مخالفت کردند. گروه موسوم به “هفت” (متشکل از وزرای اقتصاد 7 کشور بزرگ صنعتی جهان) نیز ضمن ابراز نگرانی بابت صدور ارزهای دیجیتال عنوان کردند قوانین نظارتی و قضایی ویژه ای باید در ارتباط با چگونگی فعالیت نهادهای رمزارز تدوین و در مراجع عالی حقوقی کشورهای جهان به تصویب پارلمان ها و مجالس نمایندگان برسد.
قوانین قضایی باید در راستای توسعه سیستم های مالی و حمایت از حقوق شهروندان وضع و تدوین شوند
رئیس نهاد سیاست گذاری لیبرا نیز در مصاحبه خود اعلام کرد قوانین نباید فعالیت نهادهای نوین فناوری را با اختلال روبرو کند، بلکه باید با ایجاد یک هم افزایی بین نهادهای تجاری و مراجع قضایی، در راستای توسعه سیستم های مالی و حمایت از حقوق شهروندان وضع و تدوین شوند.
منبع: کوین تلگراف