رمزارزها در حال و روز خوبی به سر میبرند. سال ۲۰۱۹ میلادی برای آنها با رشد و رونق شروع شده است و از میان آنها میتوان به رشد بیتکوین اشاره کرد. بیتکوین رشدی چشمگیری را تجربه کرده است و از میان خبرهای رنگارنگی که درباره این رمزارزها مطرح میشود، جالب توجهترینِ آنها، پذیرش و اضافه شدن به لیست دوستداران رمزارزها از سوی پرنس چارلز، شاهزاده بریتانیا بود.
نظر پرنس چارلز درباره فناوریهای تازه چیست؟
پرنس چارلز در حاشیه نشستی در آلمان از فناوری و اهمیت آن در دنیای کنونی صحبت کرده است. او در پاسخ به اینکه درباره بیتکوین و رمزارزها چه فکری میکند، پاسخ داده است که فناوریهای تازه دنیا بسیار مؤثر و باارزش هستند. چنین خبری از سوی یکی از چهرههای مهم دنیا برای فعالان و دوستداران رمزارزها بسیار حائز اهمیت است و نشان از پذیرفته شدن در دنیایی دارد که مخالفان رمزارزها برای آن شمشیر را از رو بستهاند.
نقش پذیرش رمزارزها از سوی افراد مشهور در ارتقای آنها چیست؟
یکی از چیزهایی که رمزارزها و به طور کلی، هر فناوری تازه به آن به شدت نیاز دارد، حمایت چهرهها و ارتقای وجهه عمومی است. زمانی که مشاهیر و مقامات سیاسی و علمی از پدیدههای نوظهوری مانند رمزارزها و بلاکچین حمایت به عمل میآورند، اعتماد عمومی هم نسبت به این پدیدهها افزایش پیدا میکند. در نتیجه میتوان شاهد رشد و رونق بیشتری در بازار ارزهای دیجیتالی بود.
بازاریابی به عنوان یکی از اصلیترین بالهای پیشرفت هر صنعت و بازاری، نقش بسیار مهمی در پذیرفته شدن آن از سوی عموم دارد. در چند سال اخیر هم با رشد اخبار و اطلاعرسانی در حوزه رمزارزها بر شمار کسانی که آن را پذیرفته و درک کردهاند، اضافه شده است. این شناخت و پذیرش به ورود سرمایهگذاران، استارتاپها، متخصصان و افراد عادی با اهداف سرمایهگذاریهای خُرد به بازار میانجامد. چنانچه افراد مشهوری مانند پرنس چارلز، علاقه داشته باشند حتی امکان تولید رمزارزی به نام خود آنها هم مقدور خواهد بود. قطعا چنین رمزارزهایی طرفداران خاص خود را دارند.
دولتها متوجه اهمیت رمزارزها شدهاند؟
زمانیکه رمزارزها حتی راه نفوذ قلب خانواده سلطنتی را هم پیدا میکنند یعنی باید منتظر خبرهای بسیار خوبی در این حوزه باشیم. دولتهای جهان متوجه شدهاند که رمزارزها در حال رشد و پیشرفت هستند و از همین رو اقدام به بررسی و ارزیابی این فناوری و ابزار جدید کردهاند.
بعضی از این ارزیابیها علنی و آشکار بوده و منجر به اقدامات و قوانینی برای به کارگیری رمزارزها شده است. اما برخی دیگر از دولتها فعلا با چراغ خاموش حرکت میکنند و سعی دارند در آغاز مسیر، کمی احتیاط به خرج بدهند تا ابعاد مختلف حضور رمزارزها مشخص شود. بعضی دولتها نیز مانند چین، رابطهای متناقض با رمزارزها دارند و دقیقا مشخص نیست که آیا از فناوریهای تازه و ارزهای تازهوارد دفاع و استقبال میکند یا خواهان برخورد با آن است.
در هر حال، ظرفیتها و امکانات این ارزهای دیجیتالی به گونهای است که ضمن ایجاد فرصتهای متنوع، چالشهایی را هم پیش رو دارد. چالشهایی که برای رفع آنها نیاز به رشد بیشتر فناوری یا رسیدن به اجماعی جهانی درباره قوانین و ساختار رمزارزهاست.
منبع : cintjournal