شنبه 8 اردیبهشت 1403

دستگیری سرشاخه باند کلاهبرداری فارکس و ارز دیجیتال

به گفته رئیس پلیس فتا ناجا، سرشاخه باند کلاهبرداری با شگرد عضویت در بورس خارجی و دریافت سود با رمزارزها شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش سکه نیوز به نقل از ایسنا، سردار وحید مجید اظهار کرد: با توجه به ارجاع تعداد قابل توجهی پرونده از سوی شکات در استان خراسان رضوی مبنی بر سرمایه گذاری در ارز خارجی (فارکس) و دریافت سود به شکل رمزارز، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی های مقدماتی مشخص شد مالباختگان طی آشنایی با سرمایه گذاری که خود را نماینده یکی از بانک های مالزی معرفی کرده بود و با پیشنهاد سرمایه گذاری در بورس خارجی و سپس اعطای سود به صورت رمزارز آشنا شده بودند و ضمن انتخاب پلن خود از جدول پیشنهادی به صورت هفتگی سود خود را دریافت کرده بودند.

رئیس پلیس فتا ناجا ادامه داد: لذا با بررسی های صورت گرفته مشخص شد این فرد تاکنون میلیاردها تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده است که مالباختگان پس از مسدود شدن حساب کاربری شان در سایت های موصوف و اطمینان از عدم بازگشت سرمایه خود، موضوع را با پلیس فتا در میان گذاشتند.

مجید افزود: با توجه به تلاش کارشناسان پلیس فتا در استان خراسان رضوی سرکرده این باند کلاهبرداری به همراه دو تن از همدستانش در مشهد مورد شناسایی قرار گرفتند و پس از عملیات فنی و پلیسی متهمان تحت تعقیب قرار گرفتند، دستگیر و به اداره پلیس انتقال داده شدند.

وی ادامه داد: سرکرده این باند کلاهبرداری که از وجه شخصیتی موجهی در بین مالباختگان برخوردار بود، توانسته بود مبالغ کلانی را سرمایه گذاری کند و به دنبال خود، افراد دیگری را نیز تحت عنوان زیر مجموعه در این مجموعه بیاورد که آنان نیز دچار ضرر و زیان مالی شده بودند.

رئیس پلیس فتا ناجا اضافه کرد: در بررسی از اموال رایانه ای متهم، تعدادی دستگاه pos جهت ساخت اکانت و شارژ حساب کاربری افراد و فایل های صوتی پرزنت یا همان دعوت از افراد مختلف جهت حضور در این نوع سرمایه گذاری به دست آمد.

مجید با اشاره به احتمال دامنه دار بودن کلاهبرداری خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود شهروندان دیگری نیز با این روش گرفتار شده باشند که از مالباختگان احتمالی در سایر نقاط کشور خواهانیم جهت مشخص شدن وضعیتشان، در صورتی که تحت عناوین www.gibank.io و www.f1.guardiancapitalalag.asia سرمایه گذاری کرده اند، با در دست داشتن مستندات و شکوائیه به پلیس فتا محل زندگی خود مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه سایت های ذکر شده بدون پشتوانه مالی و جعلی و دائما در حال تغییر نام هستند، گفت: از کاربران فضای سایبری می خواهیم قبل از ورود به هرگونه سرمایه گذاری در این حوزه به عواقب آن بیندیشند و هرگز تحت تاثیر تبلیغات متعدد و پیشنهادات اغواکننده که در حوزه سرمایه گذاری پانزی و هرمی و یا عناوینی که توسط افراد یا شرکت های معتبر ارائه می‌شود، قرار نگیرند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس مجید خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند با مراجعه به پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir از به روزترین اخبار و حوادث و آموزش های پیشگیرانه در حوزه فضای سایبری مطلع شوند.

کد خبر: 1400022207MGMMMF

مطالب مرتبط:

امکان استقرار ماینر در واحد های تولیدی

استفاده از رمزارز برای کاهش تاثیر دلار در کشور

فعالیت بدون مجوز پلتفرم ها با دارا بودن شرایط لازم

تعرفه بالا باعث استفاده غیرمجاز برق در کشور می شود

هدف مجلس از قانونی‌کردن ارزهای دیجیتال چیست؟

بیشتر بخوانید

آشنایی با توکن یو تراست (UTK)

یو تراست (UTK) برای ارائه راهکاری جهت حل مشکلات ایجاد شده در نتیجه استفاده از ارز دیجیتال به عنوان وسیله پرداخت، به ویژه امنیت...

آشنایی با ارز دیجیتال تراست سواپ (SWAP)

تراست سواپ یک پلتفرم توزیع شده، ارز دیجیتال و پروتکل است که نوید یک تحول جدید در امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) را می دهد....

برنامه های بانک مرکزی برای ارزها و رمزارزها در سال ۱۴۰۰

بانک مرکزی اعلام کرد به دلیل این که سال جاری با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نام گذاری شده است، ضرورت دارد تمامی دستگاه‌های اجرایی...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

مطالب مرتبط

نسخه جدید CCXX روی گیت هاب Counos Platform

آخرین نسخه رمزارز کونوس ایکس (Counos X) بر روی پلتفرم محبوب نرم افزار و برنامه نویسی گیت هاب قرار گرفته است. این نسخه جدید...

مطالب داغ هفته