محققان رباتهای فرانترانری را که با جاسوسی از تراکنشهای اتریوم به دنبال کسب منفعت از تغییر قیمت این رمزارز بودند، به تله انداختند.
به گزارش سکهنیوز به نقل از تارنمای کریپتونیوز، شناخت بدافزارهای موسوم به فرانترانر (Frontrunner) که برای کسب منفعت از تراکنشهای کریپتویی دیگران جاسوسی میکنند، برای هرچه بیشتر امن کردن سامانههای رمزارزی ضروری است.
پژوهشگران تارنمای کیف پول ZenGo به تازگی نوعی از این بدافزارها را به تله انداختهاند. به گفته این محققان، فرض کنید کسی قصد خرید مقداری رمزارز اتریوم را از صرافی Uniswap دارد و حجم این خرید به قدری قابل توجه است که میتواند ارزش اتریوم را بالا ببرد.
یک راه برای سود بردن از این سناریو، این است که درست پیش از انجام این تراکنش حجیم که هنوز قیمت اتریوم پایین است، کسی اقدام به خرید این رمزارز کند؛ و دقیقا وقتی که تراکنش حجیم انجام شد و قیمت اتریوم بالا رفت، رمزارز خریداری شده را بفروشد.
پژوهشگران ZenGo برای مطالعه رباتهای فرانترانر، با حجم کمی از رمزارز قفل شده توانستند آنها را به تله بیاندازند. آنها سپس کارایی رباتها در شکار طعمه و میزان احتمال تشخیص تراکنش توسط رباتها را بررسی کردند. این کار فرصتی را برای تیم این شرکت فراهم آورد تا بتواند راههای از بین بردن این رباتها را آزمایش کند.
محققان در ابتدا از یک طعمه 0.035 اتریومی به ارزش 21 دلار استفاده کردند که در عرض 3 دقیقه توسط رباتها شکار شد. طعمه بعدی 0.055 اتریوم بود که شکار آن به چند ثانیه هم نکشید.
پژوهشگران ZenGo در عین حال گفتند رباتهای بسیار پیشرفتهتری هم هستند که برای چنین تراکنشهای کم حجمی خطر نمیکنند و صرفا به دنبال تراکنشهای بالا هستند.